Inschrijvingen

  • Hoe inschrijven?

Neem steeds contact met de school (via 053/46.33.00 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) om een afspraak vast te leggen. Op deze manier kunnen we de nodige tijd voorzien om u van dienst te zijn.
De school is doorlopend bereikbaar tijdens de schooluren (maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag: van 8u15 tot 15u35 en op woensdag van 8u15 tot 12u25).

Breng bij de afspraak de volgende items mee:
- De KIDS-ID of ISI+-kaart (met het rijksregisternummer van het kind).
- Rapport van de vorige school (indien van toepassing).
- Een tolk (indien de ouders de Nederlandse taal niet machtig zijn).

  • U wenst uw peuter in te schrijven?unnamed

Neem eerst een kijkje op de volgende webpagina om te bepalen wanneer uw peuter mag instappen: www.debij.be/inschrijvingen/instapdata.

Op deze pagina kan u ook een handige tool vinden om de instapdatum te berekenen.
Uw kind inschrijven in onze school mag uiteraard vroeger dan de wettelijke instapdatum gebeuren. 

Om in te schrijven maakt u telefonisch een afspraak met onze school zodat we de nodige tijd kunnen vrijmaken om u in te lichten over de schoolwerking en u ons de nodige inlichtingen kan bezorgen over de achtergrond van uw kind.
Onze school voorziet ook enkele wenmomenten om kennis te maken met de klas(werking), de andere kindjes, de juf en nog zoveel meer… . Op deze manier laten we de overgang van de kinderopvang/onthaalmoeder naar de peuterschool wat meer geleidelijk verlopen.
Meer informatie kan u vinden op www.debij.be/inschrijvingen/wenmomenten.